Prodej družstevního bytu 4+1, 94 m2 - Česká Lípa

Cena: 2 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 12 878 Kč měsíčně
Druh: byt 4+1
Typ: prodej
Okres: Česká Lípa
Lokalita: Česká Lípa
Ulice: Pavla Wonky 2624
PENB: C 70 kWh/m2/rok
Aktualizace: 26.06.2024 12:11
Číslo zakázky: 0458
Stav: výborný
Vlastnictví: družstevní
Počet pater: 8
Patro: 6
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 v družstevním vlastnictví o celkové výměře 94 m2, nacházející se v 6. nadzemním podlaží panelového domu na sídlišti Špičák v České Lípě.

Tato bytová jednotka se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje, kuchyně vybavené kuchyňskou linkou s velkou pracovní deskou, plynovým sporákem a lednicí. Dále z koupelny s rohovou vanou, samostatné toalety a dvou pokojů, které mohou sloužit jako ložnice, dětský pokoj nebo pracovna.

V bytě byly provedeny úpravy - kompletní rekonstrukce koupelny, položení plovoucích podlah ve většině místností, nové rozvody elektřiny.

V prostorách chodbičky před vstupními dveřmi je také k dispozici praktická sušárna s lodžií, kterou mohou využívat i obyvatelé dalších bytů na patře. K bytu náleží sklepní kóje.

Dům prošel revitalizací, která zahrnovala - instalaci nových vchodových dveří a moderního výtahu, zateplení domu a výměnu původních oken za plastová.

Byt je umístěn v klidné části sídliště Špičák, kde je dostupná veškerá občanská vybavenost. Přímo u domu je parkoviště a zastávka MHD, což zajišťuje snadnou dostupnost do centra města. V blízkosti se také nachází rozlehlá louka a cyklostezka, ideální pro rodinné procházky, běhání nebo cyklistiku.
Realitní makléř:

Petra Bergmanová
tel: +420 793 923 343

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 35 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop