Prodej chalupy Valteřice u Žandova

Cena: 4 100 000 Kč
Financování:na hypotéku za 17 658 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Česká Lípa
Lokalita: Žandov
PENB: G
Aktualizace: 14.10.2023 08:03
Číslo zakázky: 1581
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Umístění: rušná část obce
Zastavěná plocha: 105 m2
Výměra pozemku: 1911 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme vám k prodeji chalupu o dispozici 5+1 v obci Valteřice na pozemku o celkové výměře 1911 m2.
V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s litinovými kamny, ze kterého se dostaneme do útulné kuchyně. Dále jsou zde dva samostatné pokoje, koupelna s toaletou a vstup do sklepa. Po dřevěných schodech vcházíme do horního poschodí, kde jsou další dvě samostatné místnosti s dřevěnou podlahou. Z této chodby je vstup na půdu, ze které je možno udělat vestavbu. Užitná plocha je kolem 130 m2.
Vytápění chalupy zajišťuje kotel na tuhá paliva nebo krbová kamna, voda je z obecního řádu, ohřev vody pomocí bojleru či průtokového ohřívače. Na chalupu navazuje stodola se spoustou úložného prostoru.

Pozemek, sousedící s potokem, je rozsáhlý a členitý s možností variabilního využití. V blízkosti obce se nachází koupaliště, zámek, Bobří vodopády, několik rozhleden a velmi známé město Úštěk, kde můžete navštívit například jezero nebo hrad.
Valteřice u Žandova jsou vzdálené přibližně 22 km od České Lípy.
Pokud vás tato nemovitost oslovila, neváhejte a domluvte si prohlídku. Se zajištěním hypotečního úvěru kvalitně pomůže náš finanční specialista u vybraných bankovních ústavů.
Realitní makléř:

Markéta Oktábcová
tel: 602 280 203

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 842 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop